top of page
22071_EX_Binnentuin_V03 concept versie met mensen.jpg

Locatie

Wonen in het centrum van Zeewolde

Fraai wonen in Het Bastion

Het Bastion is gelegen in de Ravelijn midden in het centrum van Zeewolde. Je wordt omringd door water, bossen en strand. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkt en gezondheidszorg.  

 

Zeewolde is het jongste dorp van Nederland en groeit snel. Het is centraal gelegen, je bent in een half uur in plaatsen als Zwolle, Amersfoort, Almere en Lelystad. Harderwijk ligt om de hoek. 
Het dorp kent een actief verenigingsleven. Naast de talrijke sportverenigingen vind je er allerlei andere verenigingen en organisaties. Voor de sportievelingen is er van alles te doen: van parasailing tot surfen en van golfen tot forelvissen.

shutterstock_1073130062.jpeg

Bereikbaarheid

Watersport staat sowieso goed op de kaart in Zeewolde. Het dorp ligt aan het Wolderwijd, dat in verbinding staat met het Veluwemeer en het Eemmeer. De watersporter kan in Zeewolde alle kanten op. Wie liever het centrum ingaat, hoeft zich ook niet te vervelen. Zeewolde beschikt over een leuk centrum, met een diversiteit aan winkels, restaurants, galeries en ateliers. Niet voor niets zeggen inwoners van Zeewolde wel eens dat ze het gevoel hebben dat ze permanent op vakantie zijn.

shutterstock_434444011.jpeg
bottom of page